Transmetuar me 07042015 - 1338
Tirane 7 prill 2015 NOAal- Ish-Ministri i Financave Ridvan Bode i kallezuar penalisht per deklarim te rreme pasurie si dhe per pastrim parash nga Inspektoriati i Larte i Deklarimit dhe Kontrollit te Pasurive ka reaguar publikishtbr
Deputeti demokrat duke folur per mediat ka mohuar akuzat duke thene se i eshte permbajtur ligjit ndersa paralajmeron kallezim ndaj kreut te ILDKPbr
br
Une i jame permbajtur ligjit kam bere deklarimet sipas ligjit per pasurine Nuk ka pasur asnje rast qe te me kete ardhur njoftim jam paraqitur ne perputhje me ligjet e vendit Do te bej kunder kallezim ndaj Shkelqim Ganaj per denigrimin e figures sime deklaroi Bode ne nje prononcim per gazetaretbr
Inspektorati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive kallezoi sot penalisht nen akuzen e fshehjes se pasurise ish ministrin e Financave ne kohen e qeverise Berisha Ridvan Bode ILDKP ka bere me dije se akuzat qe rendojne mbi Boden jane Refuzim per deklarim dhe Fshehje ose deklarim i rreme i pasurisebr
br
Inspektorati i Larte i Kontrollit dhe Deklarimit te Pasurive informon se deputeti Bode eshte njoftuar disa here per te bere deklariminaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal
Lajme te lidhura
Fshehje pasurie ILDKP kallezon ish ministrin Ridvan Bode

PUBLICITET

lang enUS

p idlastbrbr