Madjid Bougherra ka përjetuar tmerrin gjatë një kamere të fshehur.

Futbollisti i kombëtares së Algjerisë, Madjid Bougherra ka përjetuar tmerrin gjatë një kamere të fshehur te një show televiziv.

Ai ishte duke qëndruar në një kafe, kur kanë hyrë ushtarët e ISIS'it, të cilët e kanë kidnapuar dhe e kanë dërguar në shkretëtirë për ta ekzekutuar.

Kur ishte bërë gati për tu ekzekutuar, ndodhi krejt diçka tjetër, pasi atij i treguan se është vetëm një kamerë e fshehur dhe se nuk ka asgjë serioze.

Normalisht në fillim kjo nuk i ka pëlqyer Bougherras, por me pas e ka marrë me shumë sportivitet.

Për më shumë shikojeni kameren e fshehur.