Karrotat e bebeve shiten në treg si një produkt i veçantë nga karrotat normale. Në fakt, tregon “Huffington Post’, këto karrota nuk ekzistojnë.
 
Ata janë vetëm karrota normale që kalojnë një proces të gjatë deri sa arrihet përmasa e një karrote bebesh.
 
Pasi prihen përgjysëm për një kohë të caktuar karrotat që janë për bebet lihen ujë deri sa të hollohen dhe të marrin një formë standarde,  të vogla, lëmuara, dhe pa lëkurë.


Për më tepër shikoni videon:Redaksia online
(esh/shqiptarja.com)