Kate Middleton është më e fuqishme se Lojërat Olimpike. Gruaja e ardhshme e princit William mund të sjellë për ekonominë e Mbretërisë më shumë se 2 miliardë stërlina.


Kjo shumë jo vetëm në shitjen e markave të modës që do të vishen prej saj, por edhe në turizëm, media dhe donacione bamirësie.Ekspertët mendojnë se gjithçka që lidhet me të, shet.“Nuk do çuditesha nëse impakti i Kate Middleton të ishte më i madh sesa ai i Olimpiadave”, ka deklaruar Harold Goodwin, profesor turizmi në universitetin e Leeds.