Ai ka veshur një këmishë të bardhë e duket një burrë I pashëm; I ri. Eshtë At Zef Pllumi; franceskani I cili LA dëshminë më të madhe mbi komunizmin.


Fotoja është bërë në Shkodër më 10 shtator 1990 ku ende se kishte veshur frakun e gjatë.


Nga e majta: P. Shtjefën Pistulli, Tonin Shpati (nipi p. Zef Pllumit), Terezina Shpati, e Zef Mëlgushit (e vëllait të p. Shtjefnit dhe p. Konstantinit); Bepin Mgushi (e Gjevalin Zef Mgushit); P. Vinçenc Malaj nga Tuzi, don Njac Dema; P. Zef Pllumbi dhe P. Dedë Markolaj nga Tuzi.


14 korrik 2018 (gazeta-Shqip.com)