Bukuroshja, Kate Upton është njëra nga femrat me “asetet” trupore dhe vijat më të bukura që ka kap syri i fotoaparatëve.
Por, përkundër kësaj, të punosh me të, është vërtet statisfakcion. Këtë e tregon edhe videoja e publikuar së fundmi, ku ajo kënaqej së bashku me ekipin, gjatë realizimit të setit fotografik, për Sport Ilustreited.

AdPlatformZone = {id: "8bc4ee166",format: "410x0"};


Për më tepër, shikojeni Uoptonin, ashtu siç nuk e keni par më parë. /Indeksonline/
/>