0
Gazetari Telnis Skuqi ka rrefyer perpara anetareve te komisonit te medias kercenimet e here pas hershme qe i jane bere pas botimit ne te perditshmen Rilindja Demokratike te reportazhit investigativ lidhur me narkotrafikun qe behej nga ajri ne zonen e Kardhiqit
Telnis Skuqi Nje person me ka kercenuar ne menyre ordinere Me kane derguar nje sms ku me thonin se reportazhi im ka kaluar vijen e kuqe me kane kercenuar ne oren 9 dhe me thane si shume te lire e ke doren ti ta skuqim ne me kane vene koke dhie poshte shtepise qe ne kodin e mafias do te thote do te te presim koken Jo me shume se tre dite me pare me ka kercenuar ne menyre ordinere duke kujtuar se nje gazetar mund ta perdoresh si te duash dhe mund ta shash si te duash duke me thene se me jepnin 20 mije euro ne kembim te pergoimit te lajmit
Gjate gjithe deshmise se dhene perpara anetareve te komisionit te medias gazetari Skuqi tha se reportazhin e tij investigativ e kishte te bazuar ne deshmi e rrefime te banoreve te zones te cilet i kishin pohuar ekzistencen e trafikimit te hashashit permes ajrit Ai tha se kishte informacion edhe sa i perket trafikimit te lendeve narkotike nga Saranda
Kercenimet e shumta ne adrese te tij dhe familjareve e kishin bere qe te braktiste shtepine Ai pohoi se se fundmi e kishin liruar ne menyre te padrejte nga detyra si gazetar profesion te cilin e ushtronte prane Agjencise Telegrafike Shqiptare nga viti 2005
Pasi degjoi deshmine e tij opozita ne komisionin e medias ra dakort qe ti drejtohej me nje shkrese Kreut te Kuvendit Kryeministrit kreut te Sherbimit Informativ dhe organizmave nderkombetare qe te merrnin ne mbrojtje gazetarin Skuqi dhe familjen e tij
TV KLAN