Nje tjeter incident eshte shenuar ne fushate, kete radhe ne rrethin e Korces.

Disa persona i kane prere rrugen dhe kane kercenuar deputetin e Partise Socialiste Alfred Dalipi, i cili po zhvillonte fushate ne komunen Mollaj, ne fshatin Dvoran.

I kontaktuar ne telefon nga Top Channel, deputeti Dalipi deklaroi se ka depozituar padi ndaj personave ne fjale, duke u shprehur se ata jane nxitur nga pushtetare lokale dhe oficere policie te komunes.

“Sot pervecse me veprime jam kercenuar edhe nga persona konkret qe i kam denoncuar ne polici. Jam kercenuar me jete”, eshte shprehur Dalipi.