Nje i denuar ne burgun e Fush  Krujes eshte vene nen hetim per akte terroriste pasi nga burgu ku ai vuan nje denim dyshohet se ka telefonuar dhe ka kercenuar se do te bente akte terroristebr
br
Si rezultat i monitorimit dhe punes se bere  nga Drejtoria e  Antiterrorit me date 25 nentor 2016 u referuan materialet ne Prokurorine e Krimeve te Renda per te denuarin Naim Behari Nikolas Kostandinosbr
br
Ky i fundit akuzohet per vepren penale Kanosja per kryerjen e veprave me qellime terroristebr
br
Ky person eshte i denuar dhe vuan denimin per vrasje dhe ka kercenuar nga telefoni i burgut se do te  kryente akte terroriste


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 11
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix