Kukes 19 shtator 2016 NOAal - Nje shqiptar nga Kosova i shpallur ne kerkim nderkombetar per akuzen e vjedhjes eshte ndaluar nga policia kufitare ne Morine Behet fjale per 41 vjecarin Driton Delijaj lindur dhe banues ne Kosovebr
br
Ndalimi i tij u be pasi eshte shpallur ne kerkim nderkombetar nga Organet e Drejtesise se Luxembourg me 29022012 per veprat penale te Vjedhje me dhune dhe vjedhje me thyerjedhe Vjedhje me arme ose e organizuar me thyerjebr
br
Maksimumi i denimit per te eshte 10 vjet burg Materialet do ti kalojne Prokurorise per veprime te metejshmeblnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix