Transmetuar me 01102014 - 1405
Kryeministri Edi Rama

PUBLICITETTirane 1 tetor 2014 NOAal- Kryeministri Edi Rama ka informuar lidhur me aplikantet per anetare te Keshillit Mbikeqyres ne Banken e Shqiperisebr
br
Ne nje postim ne profilin e tij ne Facebook Rama shkruan Me 151 aplikante mbyllet thirrja per shprehje interesi per kandidate nga jashte atdheut per Keshillin Mbikeqyres te Bankes se Shqiperise Faleminderitbr
br
Ne fillim te muajit shtator Rama ftoi gjithe kandidatet qe aspirojne te behen pjese e Keshillit Mbikeqyres se BSHbr
br
Gjate celjes se aplikimeve ai argumentoi se Ne e celim kete proces Per te pasur nje mundesi sa me te gjere perzgjedhjeje  Per ti dhene hapesire te merret ne konsiderate kujtdo qe ka mundesi te jape nje kontribut si edhe deshire qe ta beje kete Per ta ngritur Keshillin Mbikqyres te Bankes se Shqiperise ne nje stad te ri pergjegjesie e pergjegjshmerie profesionale  Per te vendosur meriten si parakusht te perzgjedhjes dhe thelluar depolitizimin e Keshillit Mbikqyresaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaal

lang enUS

p idlastbrbr