KEDS-i njofton se nesër në shumë vise të Kosovës do të ketë ndërprerje të rrymës për, siç thuhet, mirëmbajtjen e rrjetit
I

KEDS Sh. A. njofton se më14.05.2015 ne NS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçen:

Dalja 10 kV Kqiqi prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Zasella, Kqiqi i Madh dhe Kqiqi i Vogël.

Shkyçja bëhet me qëllim të montimit të konzollave me izolator në shtylla të reja në Shupkovc.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


II

Më 17.05.2015 NS 35/10 kV Peja II prej orës 11:00 deri në orën 13:00 do te ketë shkyçje totale.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Pionierëve, Muharrem Shala, Sanitasi, Vllaznim-bashkimi, 17 Nentori, 2 Korriku; Lagjet Jarina dhe Asllançeshma; Spitali, Gjimnazi, Kisha Ortodokse, KFOR-i Italian, Kisha Katolike, Ambullanta e dhëmbëve, Dukagjini 1,TS 5, Dukagjini 2, Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutan, Shkreli, Dugaive, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj, Rruga Kamp dhe Shtupeqi i Vogël.

Shkyçja bëhet me qëllim të montimit të ndërprerësit 10 kV në trafo fushën T1.
III

Më 16.05.2015 në NS 35/10kV Gjilani III do të shkyçet :

Dalja 10 kV Ujësjellësi prej orës 10:00 deri në orën 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 700-P (Ujësjellësi Përlepnicë).

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të të transformatorëve matës rrymor.
IV

Më 16.05.2015 në NS 35/10kV Lladova do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fabrika e Radiatorëve prej orës 15:00 deri në orën 19:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Radiatorëve - Zhegër.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të transformatorëve matës rrymor.
V

Më 18.05.2015 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV nr.7 (Qendra Sportive) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes.

Dalja 10 kV nr.11 (Zyra Amerikane) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ambasada amerikane.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të transformatorëve matës rrymor.
VI

Më 19.05.2015 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV nr.27 (Tjegullorja I) prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbetet tjegullorja.

Dalja 10 kV nr.29 KFOR-i prej orës 10:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i.
Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të transformatorëve matës rrymor./Indeksonline/