Padyshim është njëra ndër femrat më të përfolura në botë.Nuk ka vënd që ajo paraqitet dhe është e pavërenjtur. Por bukuria e saj ka arritur perfeksionin.


Edhe pse ylli Kim Kardashian asnjëherë nuk e ka pranuar në media,burime të magazinave amerikane bëjnë të ditur që ajo e ka korrigjuar bukurinë e saj nga këmbët deri në kokë,duke bërë kështu operacione plastike të hundës,buzëve,gjoksit e në pjesë të ndryshme.


Ajo,pjesë e cila bie më shumë në sy në trupin e bukuroshes është prapanica e saj e cila sipas mediave të huaja edhe kjo pjesë e trupit është korrigjuar. P.K


1134