I habiti të gjithë me zgjedhjen e Irlandës për të kaluar “pjesën e parë” të Muajit të Mjaltit me bashkëshortin e saj Kanye Ëest, por së fundmi Kim Kardashian iu rikthye vendeve të ngrohta për të nxjerrë më në pah linjat e saj.Javën e kaluar 33-vjeçarja me bashkëshortin e saj nisën “pjesën e dytë” të Muajit të Mjaltit në qytetin e Meksikos, nga ky vetëm së fundmi rrodhën për publik fotot e para. Javën e ardhshme pritet që të prezantohet edhe një “video game”, e quajtur “Kim Kardashian Hollyëood”, e cila mund të shkarkohet në “Google Play” dhe “App Store”. Objektivi i lojës është që të krijojë dëshirën për famë, që të mund t’iu çojë drejt rritjes së pasurisë dhe botës së Hollyëood-it. / Top Channel