sportBrazili është një nga vendet që e do më shumë futbollin. Fëmijët luajnë kudo, në rrugë, në plazh dhe në oborret e shtëpisë.

Nuk janë vetëm meshkujt ata që e duan, por edhe femrat braziliane janë shumë të dhëna pas futbollit, aq sa edhe në verë nuk bëjnë dot pa të.

Kështu që, për të mos ndenjur asnjë moment pa futboll, duke qenë se në verë është vapë, luajnë vetëm me bikini.