Me rastin e Expo, u inaugurua zyrtarisht hoteli i ri Excelsior Gallia, në krah të stacionit qëndror në Milano, i cili është ristruktuaruar.

Një hotel luksi, në pronësi të Katara Hospitality, fondacion i Katarit, që ofron 235 dhoma gjumi, mes të cilave 53 suita.

Më luksozja prej tyre është Katara Suite, me madhesi një mijë metra katrorë sipërfaqe dhe që kushton rreth 20 mijë euro për natë.

dhoma

Spa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato QatarSpa esclusiva, 53 suite e piscina coperta: ecco l'hotel Gallia targato Qatar