brbrKomisioni Europian miratoi raportin e progresit per Kosoven per liberalizimin e vizave Komisioneri per emigracionin dhe ceshtjet e brendshme Dimitris Avramopulos vleresoi progresin e bere nga Kosova ne permbushjen e disa prej kerkesave por theksoi se ende nuk jane plotesuar te gjitha kriteret dhe jane ende 8 pika te rendesishme per tu permbushur Komisioneri theksoi se shpreson se ne fillim te vitit te ardhshem do te rekomandoje heqjen e vizave dhe lajmeroi se do te zhvilloje nje vizite ne Kosove ne muajt e pare te 2016-es  Me heret zedhenesja e shefes se diplomacise europiane Federica Mogherini Maja Kocijancic njoftoi ne rrjetin social twitter se komisioni kishte miratuar raport pozitiv per Kosoven mbi liberalizimin e vizave Vendimi i keshillit per te mos hequr vizat per shtetasit e Kosoves shkaktoi reagime ne Prishtine ku me i ashper ne qendrime ishte zvkryeministri Thacibrbr
brbr brbr
brbrbrbr
br