Ministrja e Mbrojtjes e Republikës së Shqipërisë, Mimi Kodheli është dukë qëndruar në Kosovë.


Gjatë kësaj vizite, e cila i paraprin takimit të dy qeverive, Kosovës dhe Shqipërisë në Prizren më 11 janar, ministrja Kodheli është takuar me kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi dhe me ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (MFSK), Agim Çeku. /Indeksonline/