dokuStatuset e përditshme të kryeministrit në ikje, Sali Berisha, më shumë se sa inkurajimin e demokratëve, kanë sjellë acarimin e këtyre të fundit pikërisht ndaj Berishës.


Tashmë komentuesit duket se janë lodhur me të dhe kanë shpërthyer në sharrje, ofendime, kritika, por edhe në ironi therëse ndaj Berishës. Çuditërisht, tashmë komentet e tyre nuk fshihen më. Më poshtë janë disa nga komentet e fansave të Berishës në Facebook, nga qindra komentues të revoltuar me të.


Ske dal akoma n’pension ti? Boll o boll se le nam


Rilindje


Ha m.. ha


Ti e ngordhe popullin oooooooooo plakush


Pse mereni me thashetheme???


Pse sje bere inspektor ti??


Ik ore koklo..


Po, po i papunë ti tani me këto statuse


I pate të gjitha mënyrat..ti ndiqje penalisht..tani asgjë nuk ka me vlerë..ne humbëm dhe humbja duhet të pranohet dhe jo të merremi me fjalë të kota..


Po ske ca të thuash tani…se mos i ke ato ministrat tuj të ndershëm…Hajduta të medhej i ke


Boll se nuk të dëgjon më njeri…


Ti i thua Edit piktor, ndërkohë që vet je karikaturë!


Më vjen keq që kabineti juaj nuk kanë as banesa për të banuar, ju nuk i vodhët asnjë cent Shqipërisë, tani ngelet të merrni asistencë sociale. Si ju nuk ka luftuat korrupsionin askush, nuk i morët as pagat që ju takonin, ja dhatë të gjitha Shqipërisë. Ju lumtë z.Berisha


Kur të bën edhe ky moral..ky pensionisti milardier me gjakun e shqiptarëve/b.l