"Sindikata e Pavarur e punetorëve të Kompanisë "Pastrimi", njofton Opinion Publik se para pak qastesh protestuesit e Vetvendosjes, sulmuan fizikisht puntoret e Kompanisë "Pastrimi", në kryerjen e detyrave dhe punqëve të tyre", thuhet në komunikatëne tyre.

"Asambleisti Yll Hoxha, i quajiti puntorët e Kompanisë "paramilitarë", ndërsa asambleisti tjetër Genc Sherifi i fyen me fjale dhe I krëcënon puntorët e Kompanisë.

Po ashtu edhe përkunder të gjitha fyerjeve, sulmeve dhe ofendimëve nga aktivistëtne krye e Ylli Hoxhen dhe Genc Sherifi, puntoret u treguan të përmbajtur, po ashtu njoftojmë Organet kompente dhe Opinionine Publik se durimi I klases pountore të Kompanisë "Pastrimi", po I vie fundi, në të kundërten përgjegjësia duhet të bie mbi ata që kanë këto kompetenca.

Luten Institucionet përkatëse të na mundësojne zhvillimin procesit të punës pa pengesa.

Me respekt Sindikata e Pavarur e punetorëve të Kompanisë "Pastrimi", Sh.a-Prishtinë", thuhet në komunikatë.