brbrKa nisur festivali i Jazzit ne Tirane Perkrah grupeve dhe artisteve shume te njohur ne bote ne kete festival do te performoje edhe nje emer shume i njohur i muzikes Jazz ne Shqiperi Ermal Rodi mjeshter i saksofonit ne edicionin e katert vjen ne bashkepunim me artistin grek Lakis Tzimkas E vecanta e performances se tyre jane elemente e folkut shqiptar dhe folkut grek qe nderthuren bashke per te sjelle nje performance qe djemte e kane quajtur Balkan Jazz Ermali dhe Lakis do te percjellin dhe nje mesazh global permes muzikes se tyre Mesazhi qe ne do te percjellin ka nje natyre globale sepse ky eshte edhe misioni i artit Permes perfomances qe ne e kemi pagezuar Green Jazz ne duam te percjellim nje mesazh per gjithe njerezimin Ta duam mjedisin dhe vendin ku jetojme duke mos e keqtrajtuar ate Ndihem shume mire qe po bashkepunoj me Ermali Rodin ne saks dhe Emiljano Dhimon ne bateri sepse keshtu japim edh e nje mesazh tjeter Arti bashkon popuj kultura dhe afron me shume njerezit mes tyre Djemte do te performojne te enjten mbrema ne Tirane dhe nje nate me pas ne Kalane e Lekursit ne Sarandebrbr
br