Tiranë- Ngritja e komisionit për reformën zgjedhore dhe parlamentare si dhe krijimi i një programi për diskutimin e ligjëve me shumicë të cilësuar, u miratuan sot në Konferencën e Kryetarëve.


Po ashtu kryetarët e grupëve paralamentare të pozitës dhe opozitës  vendosen që të ngrihet një komision që do të shqyrtojë ligjet që kërkojnë 84 vota në Parlament.


Zgjidhja e këtyre çështjeve  ka qënë gjithmonë kryefjala e ndërkombëtarëve, dhe siç duket takimet e ditëve të fundit mes partive sollën rezultat, të pakten në parim.
Shkrime të tjera me interes:

  1. Konferenca e Kryetarëve, Bode: Shqipëria do vazhdojë rritjen ekonomike

  2. 84 vota, pritet kalimi i projektligjëve në Parlament

  3. Vendimi- Ligjet me 84 vota, do të kthehen në Komisione