TIRANE- Debate ne Konferencen e Kryetareve te grupeve parlamentare per disa projektligje te planifikuara per perfshirje ne kalendarin tre javor te punimeve te Kuvendit.


Partia Socialiste ka kerkuar me shume kohe per diskutimin e tre Kodeve, te Gjykates penale, civile dhe administrative, duke kerkuar qe ato te mos jene pjese e kalendarit.


Kjo eshte mbledhja e pare e Konferences se Kryetarëve per kete vit, pas periudhes se pushimeve te fundvitit, kohe qe Kuvendi nderpreu punimet, per t’i rinisur serish diten e hene.


Mbyllja e vitit rezultoi e suksesshme pas arritjes se marreveshjes mes dy partive te medha per reformen zgjedhore dhe miratimin e ligjeve qe kerkojne votimin me shumice te cilesuar ne Kuvend.