Policia kufitare serbe ne vendkalimin kufitar Presheve ka gjetur materiale arkeologjike ne nje veture me targa te Beogradit.

Materialet arkeologjike po transportoheshin nga Maqedonia dhe se ato ishin fshehur ne bagazhin e nje veture qe drejtohej nga Koca B. 62 vjec nga Beogradi. Sipas policise kufitare jane gjetur 53 materiale arkeologjike prej metali dhe te formave te ndryshme qe i perkasin shekujve 12 dhe 7 para eres se re. Vlera e materialeve te sekuestruara ne tregun e zi te shitjes kap nje shifer prej 100 mije euro.