Konsullata e Republikës së Kosovës në Stuttgart të Gjermanisë, tash e tutje do të punojë edhe zyrtarisht në objektin e saj, në ballë të së cilës do të valojë flamuri shtetëror i Kosovës.Konsullata e shtetit tonë në Stuttgart edhe pse që prej disa muajsh ka punuar, ajo ende nuk e kishte një objekt të vetin, ka njoftuar konsullata nëpërmes një njoftimi për shtyp.Për të gjithë të interesuarit, kjo është adresa, telefoni, telefaksi dhe posta elektronike e Konsullatës:

Konsullata e Republikës së Kosovës

Johannes Str.47b. 70176 Stuttgart

Tel.+49(0)711627677-0.

Fax.+49(0)71162767729.

E-mail: Consulate.Stutgart@ks-gov.netOrari i punës së konsullatës është nga e hëna deri të premte, prej orës 9 deri në 15.