Nga Express më 31 maj 2011 në ora 07:59

Korab Jetishi ka realizuar video-klipin e tij më të ri, të cilin e ka titulluar “Delikate”. Korabi e ka bërë promovimin e këtij spoti në televizionin “Klan Kosova”, ndërkaq në këtë klip prapë kemi një breshëri vajzash që kanë marrë pjesë në të.Ai ka thënë se teksti dhe kënga janë paksa më ndryshe dhe dallojnë nga ritmi i tij i përhershëm. “Kurse, jam duke punuar edhe në këngë të tjera.Korabi, që është djali i këngëtarit Shkëlzen Jetishi – Xeni, ka thënë se klipin e ka realizuar në një hotel në Mavrovë të Maqedonisë, ashtu sikurse edhe klipi që është një prodhim i një produksioni maqedon.