brbrMbledhja e Keshillit Bashkiak te Korces eshte shoqeruar me debate te forta gjate debatit per buxhetin Kryetari i grupit te keshilltareve te djathte Andrea Mano tha se buxheti nuk duhet miratuar per shkak te rritjes se taksave tarifave dhe gjobave ndaj biznesit Por kryebashkiaku Sotiraq Filo sqaroi se shifrat tregojne rritje te investimeve per qytetin Pas debateve te shumta buxheti me vlere 16 miliarde leke kaloi vetem me votat e te majtevebrbr
vizionplustv
br