Lufte kunder trafikimit. Duke iu referuar vjedhjeve dhe shkaterrimit nder vite te pasurise kulturore ministrja e Kultures Kumbaro ka apeluar nga Korca për të mbojtur trashëgiminë kulturore.

Gjatë prezantimit të projektit per mbrojtjen e Tumes se Kamenices Kumbaro tha se kjo nuk është vetëm detyrë e shtetit.

Edhe ambasadori Arvizu ndan te njejtin mendim me ministren Kumbaro.

Projekti per mbrojtjen e Tumes se Kamenices eshte i dyti me i madh i financuar nga fondi i ambasadorit dhe kap vleren e 50 mije dollareve.