Koronavirusi futet edhe ne Gjykaten e Apelit ne Tirane. Një gjyqtar, pjese e trupes se kesaj gjykate ka rezultuar pozitiv me COVID-19, raporton “News 24”.GJykata e Apelit Tirane


Pas ketij konfirmimi, Këshilli i Gjykatës vendosi reduktim të veprimtarisë gjyqësore, duke vendosur të gjykojë vetëm çështje qe i cileson emergjente.


Kujtojme se vetem pak dite me pare koronavirusi u shfaq edhe në Gjykatën e Posaçme ku pozitiv me COVID-19 rezultoi pikërisht kryetari i saj, Sandër Simoni.


Dita e sotme shenoi rekord te prekurish ne vend, me 117 raste te reja dhe 2 viktima.