Kryetari i Shërbimit Informativ Shteteror Bahri Shaqiri ka raportuar në komisionin parlamentar të sigurisë. Deputetet e maxhorancës dhe opozitës kanë mbetur të kënaqur nga puna njëvjetore e SHISH, duke deklaruar më pas se do të harojnë një raport pozitiv vlerësimi. Ndërkohë mësohet se drejtori Shaqiri i ka kërkuar Kuvendit më teper fonde për të realizuar misionet e tij.


Elona Gjylmi


< I mëparshmi