brbrProkuroria e Pergjithshme publikoi raportin mbi gjendjen e kriminalitetit per vitin 2015 Sipas dokumentit 295 faqesh gjate vitit qe lame pas verehet rritje e numrit te ceshtjeve te hetuara per veprat korruptive me 49 Organi i akuzes rendit dhe rritjen e procedime per pastrimin e parave dhe trafikun e lendeve narkotike Gjate vitit te kaluar Prokuroria ka synuar ashpersim te politikes se denimit per armembajtjen pa leje Raporti nenvizon se ne 83 perqind te kerkesave denimi i kerkuar ka qene me burg Nje tjeter pike jane dhe krimet kunder jetes Sipas Prokurorise ne vitin 2015 numri i procedimeve per krimet kunder jetes te kryera me dashje ka pesuar nje ulje prej 215 ne krahasim me vitin 2014 Tendence ne ulje verehet edhe per vepren penale te vrasjes per shkak te marredhenieve familjarebrbr
br