Ministri i Punëve të Jashtme i Kroacisë Miro Kovaç ka kërkuar nga autoritetet serbe që të largohen nga retorika e Milosheviçit.


Ai ka shtuar se Kroacia nuk do të lejojë që Serbia ti mbyllë kapitujt 23 e 24 me Ligjin për juridiksionin e përgjithshëm.


Në pyetjen nëse Kroacia do të lejojë Serbinë të mbyllë kapitujt 23 e 24, Kovaç është përgjigjur: Jo dhe nuk mundet!.


/Ora News/


 


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter