Transmetuar me 15112016 - 1525Prishtine 15 nentor 2016 NOAal - Presidenti i Republikes se Kosoves Hashim Thaci sot ne nje takim me kryetaren e Bashkise se Sarandes Florjana Koka si dhe nje grup te perfaqesuesve te bizneseve te ndryshme nga Shqiperia ka kerkuar nga biznesmenet qe te investojne ne Kosove Ndersa Florjana Koka gjate takimit e ka personifikuar Hashim Thacin me tiparet e ullirit qe sipas saj jane fisnikeria dhe paqja shkruan Gazeta Expressbr
br
Zyra per medai njofton se Presidenti falenderoi kryetaren Koka per mikpritjen e perzemert dhe tradicionale te turisteve nga Kosova Mirepo Thaci ka thene se bashkepunimi strategjik ndermjet dy shteteve duhet te jete me dinamik edhe ne fusha te tjerabr
br
Shqiperia eshte partneri yne i natyrshem strategjik Dua te shoh me shume biznese te Shqiperise ne Kosove dhe anasjelltas Na duhet nje dinamike e re ne shkembimet tregtare ka thene presidentibr
br
Ai ka inkurajuar te gjithe perfaqesuesit e bizneseve qe te investojne ne Kosove ne sektore te ndryshem duke kontribuuar keshtu ne zhvillimin ekonomik si ne Shqiperi ashtu edhe ne Kosovebr
br
Nga ana tjeter kryetarja e Bashkise se Sarandes Florjana Koka ka shprehur mirenjohje per qytetaret e Kosoves qe edhe kete vit kane kaluar pushimet ne bregdetin shqiptar Duam te forcojme shkembimet ekonomike me Kosoven prandaj kemi sjelle perfaqesues te bizneseve nga Saranda te cilet kane sjelle produktet e tyre me vete ka thene ajobr
br
Kryetarja Koka ka thene se eshte po ashtu e rendesishme qe nga kjo vizite te nxisim bizneset nga Kosova qe te investojne ne Shqiperi Ne fund kryetarja e Sarandes ia ka dhuruar presidentit Thaci nje peme ulliri Kjo eshte nje bime fisnike dhe e paqes Ju perfaqesoni te njejtat tipare ka thene ajo duke ia dhuruar presidentit bimen e ulliritnoaal


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 11
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix