Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi ka hedhur akuza shumë të forta në Open në lidhje me krimin që sundon në Shkodër


Ajo ka thënë se ka edhe zyrtarë të lartë të shtetit që janë përdhunuar nga ana e përfaqësuesve të krimit.


E pyetur nga Eni Vasili dhe Anila Basha, Ademi nuk ka dhënë detaje, por ka thënë se përgjegjësinë e ka shteti.