Kryeministri i Kosovës, Abdullah Hoti zhvillon vizitën e parë si drejtues i qeverisë, gjatë ditës së nesërme në Tiranë.


103879875_3355743034487027_8267762927511282903_o


Rreth orës 10:00, do të zhvillohet Ceremoniali i Mirëseardhjes pranë Pallatit të Brigadave ku i pranishëm është edhe kryeministri Edi Rama.


Axhenda e vizitës:


Ora 10.10 – Takim ndërmjet dy Kryeministrave; (Kamera dhe fotograf zyrtar)


Ora 10.15 – Takim mes dy delegacioneve; (Kamera dhe fotograf zyrtar)


Ora 11.30 – Konferencë e Përbashkët për Shtyp (Sinjalin ndryshe nga herët e tjera, për shkak të situatë së pandemisë, do ta merrni pranë pajisjes së vendosur në Pallatin e Brigadave)