Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur ti përgjigjet përmes Facebook kryedemoratit Lulzim Basha i cili në një farë mënyre e refuzoi kërkesën  e kryeministrit për një pakt kombëtar për zgjedhjen e kryeprokurori. Rama i kujton Bahsës së mazhoranca i ka votat që i duhen për zgjedhjen e kryeprokurorit po kërkon një zgjidhje të përbashkët me opozitën.


Rifilloi avazi!Jo ne, po edhe SHBA/BE e kanë gabim! Dhe prapë sduan as dialog kur u thua votat ne i kemi po duam zgjidhje të përbashkët


Sidoqoftë unë e përsëris ftesën për dialog dhe zgjidhje të përbashkëta, aq më tepër në këtë fazë vendimtare të rrugëtimit të vendit drejt çeljes së negociatave për anëtarësim, kur Shqipëria duhet të fitojë mbi partitë e interesat e njërit a tjetri, shprehet Rama.


7 dhjetor 2017 (gazeta-Shqip.com)