E merkure 02 Maj 2012 2221

KRYESIA E PSNdryshe nga sa pritej Kryesia e Partise Socialiste nuk e ka prekur ceshtjen e zgjedhjes se presidentit te ardhshem te vendit.Nje vend te rendesishem ne mbledhjen e ketij forumi te larte te PS kane zene dhe diskutimet per zgjedhjet ne forumin e te rinjve ReFressh si dhe te Grave Socialiste. Keshtu eshte futur formula e re e modelit amerikan te zgjedhjes me pike sipas rretheve te kreut te ReFressh pa vene ne diskutim dhe alternimin me statutin qe e ben zgjedhjen nga kongresi. Ky i fundit eshte lene te mblidhet ne 13 qershor. Kryesia ka bere dhe bilancin e punes se deritanishme te deleguarve te kryesise ne rrethe.

Komente

Facebook