Kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli mori sot pjesë në iftarin tradicional të natës së parë të muajit të Ramazanit, e ftuar nga Komuniteti Musliman i Shqipërisë.

Në këtë iftar ishin të pranishëm edhe personalitete të tjerë, politikanë, krerë të komuniteteve fetare në Shqipëri, përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Tiranë dhe intelektualë.


Kryetarja e Kuvendit uroi Kreun e Komunitetit Musliman të Shqipërisë, Haxhi Selim Muça dhe besimtarët muslimanë për muajin e madhërueshëm të Ramazanit, si dhe për një
agjërim të mbarë.


Këto janë ditë të faljes, të lutjes dhe solidaritetit. Ramazani është muaji i paqes, por është edhe kohë reflektimi për të gjithë, tha zonja Jozefina Topalli.


Kryetarja e Kuvendit uroi të gjithë besimtarët muslimanë, si dhe të gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.


var js_search_kriteria_more_than_mesg = "Ju lutem jepni një fjalë me më shumë se dy karaktere";
var tp = "k=255";
var pub_path = "/";
var search_mode = "";


GOFoto Galerimë shumë


Live
Seancat Plenare Live

Video Galeri

$j(document).ready(function($) {
createPlayerSI();
});
function createPlayerSI() {
var flashvars = {
file:"http://www.parlament.al/media/diplomacia_1.flv",
type:"video",
autostart:"false",
skin:"http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/skins/player.swf",

frontcolor:"000000",
backcolor:"ffffff",
screencolor:"838f8d",
lightcolor:"32a6cb",

bufferlength:"1",
volume:"90",
repeat:"none",
quality:"true",
displayclick:"play",
stretching:"uniform",
controlbar:"over",
shuffle:"false",
mute:"false",
logo:"http://www.parlament.al/graphics/spacer.gif",
item :"0"
}
var params = {
allowfullscreen:"true",
allowscriptaccess:"always",
wmode:"opaque"
}

swfobject.embedSWF("http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/player.swf", "previewSI34128145", "220", "125", "9.0.115", false, flashvars, params);
}Get the Flash Player to see this player.