Kryetarja e Kuvendit shtroi sot një Iftar në emër të Kuvendit të Shqipërisë, ku ishin të ftuar Kryetari i Komitetit Mysliman Selim Muça, myftitë e të gjitha qarqeve, krerë të komuniteteve të tjerë fetarë në Shqipëri, deputetë dhe personalitete të fushave të ndryshme.


Kryetarja e Kuvendit, duke i uruar mirëseardhjen të ftuarve, vlerësoi Muajin e Ramazanit si një muaj të jashtëzakonshëm për të gjthë besimtarët myslimanë, në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe në mbarë botën.


Në fjalën përshëndetëse drejtuar të ftuarve, Kryetarja e Kuvendit u shpreh :


"Ky është një muaj, ku si asnjëherë tjetër, të gjithë ne
ndiejmë, sesa e madhe është forca, sesa e madhe është fuqia që besimi të jep, për të qëndruar përpara dhimbjes, për të besuar në ditë më të mira, për t'u udhëhequr nga besimi dhe morali më i mirë. Janë momente, ku të gjithë ne përjetojmë dhe kuptojmë se jemi fëmijë të Zotit; me diferencat tona, ne të gjithë jemi të barabartë.


Në një muaj të tillë si ky muaj më shumë se kurrë, ne e kuptojmë sesa e rëndësishme është dhembshuria, sa e rëndësishme është të kuptojmë tjetrin kur ska, sa e rëndësishme është të kuptojmë tjetrin kur është në vuajtje , dhe të ndash me të aq sa mundesh , në familje dhe në shtëpitë e gjithsecilit .


Ska sadisfaksion më të madh, ska gjë më të bukur, se të ndihmosh tjetrin, kur është në nevojë.


Sinqerisht ju falenderoj për ardhjen tuaj këtu dhe ju uroj gëzuar këtë festë dhe ditë mbara për të gjithë ju, për të gjithë shqiptarët, për kombin tonë


var js_search_kriteria_more_than_mesg = "Ju lutem jepni një fjalë me më shumë se dy karaktere";
var tp = "k=255";
var pub_path = "/";
var search_mode = "";


GOFoto Galeri
më shumë


Live
Seancat Plenare Live

Video Galeri

$j(document).ready(function($) {
createPlayerSI();
});
function createPlayerSI() {
var flashvars = {
file:"http://www.parlament.al/media/punime nga rikonstruksioni i salles se seancave plenare.flv",
type:"video",
autostart:"false",
skin:"http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/skins/player.swf",
image: "http://www.parlament.al/show_image.php?file_id=7870",

frontcolor:"000000",
backcolor:"ffffff",
screencolor:"838f8d",
lightcolor:"32a6cb",

bufferlength:"1",
volume:"90",
repeat:"none",
quality:"true",
displayclick:"play",
stretching:"uniform",
controlbar:"over",
shuffle:"false",
mute:"false",
logo:"http://www.parlament.al/graphics/spacer.gif",
item :"0"
}
var params = {
allowfullscreen:"true",
allowscriptaccess:"always",
wmode:"opaque"
}

swfobject.embedSWF("http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/player.swf", "previewSI34128145", "220", "125", "9.0.115", false, flashvars, params);
}Get the Flash Player to see this player.