//Kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli priti sot në takim përfaqësuesin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, Ambasadorin Robert Bosh, në

përfundim të mandatin e tij në vendin tonë.


Kryetarja e Kuvendit vlerësoi punën dhe mbështetjen e OSBE-së në shumë reforma thelbësore të Shqipërisë. Ajo falenderoi ambasadorin Bosch edhe për kontributin e tij personal dhe rolin e tij në bashkëpunimin e frytshëm mes OSBE-së dhe insitucioneve shqiptare, ndërsa i bëri urimet më të sinqerta për karrierën dhe familjen.


Amabasadori Bosch çmoi bashkëpunimin me qeverinë dhe parlamentin si shumë të hapur, konkret e me rezultate të qarta, ndërsa theksoi se do të vijojë të ndjekë me vëmendje zhvillimet në Shqipëri.


Kjo edhe për faktin se misioni i tij i ardhshëm do të vijojë në Kosovë, kësaj rradhe si ambasador i Hollandës.


Ndaj edhe biseda më tej, u fokusua te Kosova dhe njohja e pavarësisë së saj.


Kryetarja e Kuvendit tha se tashmë pavarësia e Kosovës është një proces i pakthyeshëm dhe Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë e rikonfirmoi këtë.

Print

Emailvar js_search_kriteria_more_than_mesg = "Ju lutem jepni një fjalë me më shumë se dy karaktere";
var tp = "k=255";
var pub_path = "/";
var search_mode = "";


GOFoto Galeri

më shumë


Live
Seancat Plenare Live

Video Galeri

$j(document).ready(function($) {
createPlayerSI();
});
function createPlayerSI() {
var flashvars = {
file:"http://www.parlament.al/media/punime nga rikonstruksioni i salles se seancave plenare.flv",
type:"video",
autostart:"false",
skin:"http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/skins/player.swf",
image: "http://www.parlament.al/show_image.php?file_id=7870",

frontcolor:"000000",
backcolor:"ffffff",
screencolor:"838f8d",
lightcolor:"32a6cb",

bufferlength:"1",
volume:"90",
repeat:"none",
quality:"true",
displayclick:"play",
stretching:"uniform",
controlbar:"over",
shuffle:"false",
mute:"false",
logo:"http://www.parlament.al/graphics/spacer.gif",
item :"0"
}
var params = {
allowfullscreen:"true",
allowscriptaccess:"always",
wmode:"opaque"
}

swfobject.embedSWF("http://www.parlament.al/templates/NEModules/mediaModule/player.swf", "previewSI34128145", "220", "125", "9.0.115", false, flashvars, params);
}Get the Flash Player to see this player.