Zevendeskryeministri i Kosoves, Hajredin Kuci ka reaguar pasditen e sotme ndaj deklaratave te shefit te ICO-se, Peter Faith, lidhur me bisedimet mes misionit EULEX dhe Beogradit.

Duke iu referuar faktit se EULEX ka zhvilluar bisedime teknike edhe me Shqiperine, Kuci ka theksuar se bashkepunimi me Tiranen nuk mund te krahasohet me ate me Beogradin.

“Kontaktet me Beogradin nuk jane si ato me Tiranen. Cdo gje qe behet me Serbine duhet te jete ne transparence te plote dhe kete duhet ta kene te qarte zoti Faith dhe te tjeret”, ka deklaruar Kuci.