Trajneri i perfaqesueses se Zvicres, Kobi Kuhn, ka deklaruar se Kombetarja e Turqise mund t’i befasoje te gjithe edhe ne gjysmefinale, duke eliminuar Gjermanine. “Normale


qe gjermanet jane favorite, pasi kane nje skuader mjaft kompakte dhe me futbolliste cilesore. Por, une do e prisja edhe nje kualifikim te turqve. Ndaj gjermaneve do luajne fort, pasi kane nje skuader te pergatitur fizikisht”.