prangaDy shetatas nga Kosova kanë rënë në prangat e policisë në qytetin e Kukësit gjatë ditës së sotme.

Të arrestuarit janë Bylbyl Iseni, 36 dhe Albert Dobratiqi, 33-vjeç, që të dy nga Prishtina.

Ndërkohë, mësohet se janë shpallur në kërkim P.B 25-vjeç dhe A.S 19-vjeçe nga Elbasani.

Personat në fjalë kanë tentuan të trafikojnë minorenen E.Z 17-vjeçe.