Në verilindje po mban një mot i pazakontë për sezonin.
Mesi i dimrit e ka gjetur kete zone me temperatura relativisht të larta që kalojnë 15 gradëë dhe pa reshje dëbore. Për banorët kjo do të ketë pasojë për bujqësinë dhe situatën hidrike. 
Efekte nga Kukesi me mot te mire
Tre ditët e shkuara në Kukës ka patur reshje të shiut shiut të cilët pavarësisht nga sasia nuk kanë ndikuar  në rritjen e nivelit të ujit të liqenit të Fierzës.
Ky liqen është ende në kuotat nën 275 metër edhe me tendencë rënie.
Qyteti duket se ështëë në mes të pranverës. Nuk është ndërprerë puna as në ndërtim dhe sektorë të tjerë që e kanë patur të pamundur të punojne në këtë sezon vitet e tjera.