Shtatë pjesëtarë të Grupit të Kumanovës janë dënuar me burgim të përjetshëm. Ndërsa anëtarët e tjerë janë dënuar në total me 746 vjet burg, ndërkohë që vetëm katër prej tyre u liruan nga akuza. • Andi Krasniqi, burg i përjetshëm

 • Dem Shehu burg i përjetshëm

 • Fadil Fejzullahu, burg i përjetshëm

 • Nasuf Zeqiri, burg i përjetshëm

 • Valdet Zekaj, burg i përjetshëm

 • Bek Bajra, burg i përjetshëm

 • Fejzulla Rushitovski, burg i perjetshëm

 • Qenan Hiseini 20 vjet

 • Irfan Lutfiu 14 vjet

 • Fadil Elshani 20 vjet

 • Esat Kafegjolli 40 vjet

 • Adrian Bujari 40 vjet

 • Shefqet Hallaqi 40 vjet

 • Lirim Demiri 20 vjet

 • Hajrush Abdija 20 vjet

 • Betim Kabashi 40 vjet

 • Genti Sefaj 40 vjet

 • Lendrit Rustemaj 20 vjet

 • Enver Hoxha-Klajn 40

 • Rufki Dogani 40 vjet

 • Mirsad Qerimi 20 vjet

 • Bajram Elshani 40 vjet

 • Nexhmedin Lika 40 vjet

 • Lirim Krasniqi 40 vjet

 • Sevdail Miftari 40 vjet

 • Fatmir Recica 40 vjet

 • Arsim Bajrami 13 vjet

 • Musa Pajaziti 12 vjet

 • Ragmi Latifi 18 vjet

 • Seadudin Abdullahu 14 vjet

 • Elham Arifi 13 vjet

 • Ebib Alimi 12 vjet


Të liruar janë Ibrahim Murtezani, Besnik Bajrami, Fazli Osmani dhe Besnik Ajdini.


Në senacën e të akuzuarve kanë marrë pjesë vetëm 4 persona të cilët kanë kënduar himnin kombëtar dhe këngën Besa besë.


Pasi theksuan se ky vendim vendos edhe për fatin e Maqedonisë ata u përjashtuan nga seanca nga gjykatësja e çështjes./ALSAT M/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter