Në këto fotogradi shihen Blerand Stavileci, Jeta Xharra dhe Petrit Selimi në foto me ish-presidentin Ibrahim Rugova.
Fotografia është realizuar në mars të vitit 1997, kur ish-Presidenti Rugova kishte takuar përfaqësuesit e Rinisë Shkollore të Kosovës.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Veç emrave të tjerë, në mesin e tyre ishin edhe Blerand Stavileci, tani ministër, Petrit Selimi zëvendësministër dhe Jeta Xharra, gazetare.  


SSSA
ASS
SSSA
ASS