Ka filluar ceremonia përkujtimore për nder të 100 vjetorit të të rënëve britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore e deri te të rënët në Kosovë.
Cermonia po mbahet në bazën kryesore të KFOR-it, ku presidentja e vendit Atifete Jahjaga, së bashku me ambasadorin e Britanisë në Kosovë dhe përfaqësuesit e KFOR-it, kanë vendosur kurora lulesh pran memorialit të ngritur për nder të të rënëve.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};
SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS