brbrGjykata Kushtetuese ka rrezuar kerkesen e Partise Demokratike per shpalljen te pavlefshme te seances plenare te 20 shkurtit te ketij viti ne te cilen maxhoranca shkarkoi Zana Xhuken nga posti i kryeinspektores per deklarimin dhe kontrollin e pasurive te zyrtareve te larte dhe zgjodhi ne vend te saj Shkelqim Ganaj Ne qershor kushtetuesja refuzoi te marre ne shqyrtim te njejten padi te bere nga kreu i shtetit Bujar Nishanibrbr
br