brbrNdonese seanca konstituive u shty nje dite me pare nga kryesuesja e kuvendit Flora Brovina ne nje date te pacaktuar 63 deputete te opozites u paraqiten ne mesdite ne sallen e kuvendit Kreret e kolaicionit opozitar LDK AAK Nisma e Vetevendosje theksuan gjate fjales se tyre ne kuvend se kjo shtyrje eshte nje vendim i njeanshem qe pengon formimin e institucioneve te Kosoves Ata thane se pas ketij vendimi fshihet PDK-ja duke leshuar dhe akuza kundrejt Thacit dhe qeverise se tij Lideri i Lidhjes Demokratike te Kosoves Isa Mustafa tha se blloku opozitar do te dorezoje nje kerkese ne kuvend per mbajtjen sa me pare te seances konstituive brbr
br