Konferenca e Kryetarëve e mbledhur nga kryeparlamentari Ruçi, ka vendosur që sot në orën 17:00 të zhvillohet seanca plenare në Kuvend.


Do të jetë pikërisht seanca që do të zëvendësojë atë të së enjtes së shkuar, e cila u anulua për shkak të protestës së opozitës.


Në këtë seancë, pritet të miratohen strukturat organizative të KLGJ dhe KLP.


Gazeta Shqip